Ishockey

 

Thomas StormUnder gymnasieåldern händer det mycket i både kropp och huvud hos en ishockeyspelare. Samtidigt övergår ishockeyn från Flick./pojk- till juniorishockey – ja, kanske till och med till seniorishockey. Med andra ord är det en viktig fas i din ishockeykarriär du nu går in i.

Medan storklubbarna allt oftare efterfrågar spelare som ska spela för klubbens bästa, framför att utveckla spelare, fokuserar Ishockeygymnasiet på att ta vara på ditt ishockeykunnande, att du ska accelerera din utveckling och maximera din konkurrenskraft på kort och lång sikt.

Gör din ansökan »

Ansök till Ishockeygymnasiet

Studenter på inlinesI samarbete med Tumba Gymnasium erbjuder vi dig att ta del av 46 års erfarenhet av sovjetisk, nordamerikansk och europeisk ishockey.

I kombination med dina gymnasiestudier vill vi erbjuda dig landets bästa fortbildning inom ämnet ishockey.

Vårt mål att utveckla, förfina och fördjupa ditt ishockeykunnande så att din övergång till junior- och seniorishockeyn ska bli så framgångsrik som möjligt.

Thomas Storm i kanadensisk sportkanal:

Thats Hockey är programmet i Kanadensiska kanalen The Sports Network, där de senaste ishockeynyheterna presenteras. Intervjuer med Thomas Storm och några av hans framgångsrika elever.

Gör din ansökan »