Karate på schemat

Idag samtränade karatekursen med hockey och innebandygrupp från åk1. Blev ett varierat pass med mycket glädje och kampmoment. Perfekt för utveckling av kondition, rörlighet och koordination och en omväxling i träningen som verkade uppskattas av eleverna. Yasameen Nafil SA14SA, Rim Elsaid ES14B går karatekursen och är nöjda med sitt val, kursen kan läsas från åkLäs mer »

Toppklass på NIU-Tryout handboll

Tack alla fantastiska handbollsspelare som sökt till NIU Handboll. Under onsdagen var det fullt engagemang och fokus på uttagningen. Konkurrensen var den tuffaste tänkbara med bland annat SM–guldmedaljörer 2013 i startfältet. Alla spelare höll yttersta toppklass och nu återstår det svåra jobbet med att erbjuda ett begränsat antal platser till några utvalda handbollstjejer. Mats Kardell ochLäs mer »

Fokus och engagemang hos sökande till NIU Handboll

Tack alla sökande handbollsspelare för intressanta intervjuer och starka prestationer. Ni var fantastiska helt enkelt! Tisdagens Try-Out på TG-Idrott blev en fartfylld tillställning med de många mycket duktiga handbollsspelarna som sökt till TG-Idrotts NIU handboll. Fokuseringen och engagemanget var imponerande från alla deltagare. Konkurrensen var stenhård och nu återstår det svåraste: att erbjuda ett begränsat antal utbildningsplatserLäs mer »

Skills competition för ishockeyspelare födda 1998

Du är bjuden till en halvdag på is under trevliga former. Träffa dina ishockeykollegor från hela Stockholm. Utmana dig själv och dina ishockeykunskaper och få samtidigt nya idéer och inspiration till din fortsatta ishockeykarriär.   Vi träffas den 20 december, klockan 12.00 i Ishuset i Tumba. (Full utrustning)   Skicklighetstävlingar: 7 moment Thomas Storm har valt utLäs mer »

Tumba Gymnasiums handbollselever tog SM-Silver

Med 7 utespelare och en målvakt så är det grymt  starkt att gå hela vägen till final, i semin slogs Rekarne från Eskilstuna. I Finalen hängde vi med spelmässigt men förlorade mot landets enda Riksidrottsgymnasium, Katrinelundsgymnasiet från Göteborg. Vi är grymt stolta över elevernas prestationer och deras proffsiga uppträdande, elverna sätter Tumba gymnasium på kartanLäs mer »